Nieuws


19.01.2017 Aktueel: Inmote zoekt per direkt een Android ontwikkelaar.

Voor onze locatie in Düsseldorf zoeken wij per direct een Android ontwikkelaar. Woon je in de grensstreek (bijvoorbeeld Venlo, Nijmegen)? Of voel je je geroepen een avontuur aan te gaan in Duitsland? Graag reactie naar rene@inmote.com of bellen met +31 6 51 56 34 45 (mobiel).

Meer informatie kunt u hier vinden.

Posted in Nieuws | Comments Off on 19.01.2017 Aktueel: Inmote zoekt per direkt een Android ontwikkelaar.

Kennispark Innovation Dinner

Speciaal voor studenten en bekenden van het Kennispark organiseert Kennispark Twente vrijdag 22 augustus het Kennispark Innovation Dinner tijdens de Kick-In. Inmote en Inmote MedTech zijn er als sponsors, met een kleine informatiestand!

Tijdens het evenement zal Stichting Kennispark Twente samen met de Kick-In een mini-festivalterrein bouwen op het plein voor station Drienerlo, met een DJ, een podium in de fontein, en een diner voor de meer dan 1000 aankomende studenten.

Iedereen kan een hapje eten terwijl topondernemers van het Kennispark hun inspirerende verhalen uitwisselen. Een betere start is er niet!

Posted in Nieuws | Comments Off on Kennispark Innovation Dinner

Inmote biedt nu ook Sim Only abonnementen

Inmote biedt nu ook Sim Only abonnementen aan. Inmote is hiertoe overgegaan met het oog op de toekomst van MediCall. Gebruikt u MediCall, maar wilt u de kosten inzichtelijk houden, dan kunt u dat vanaf nu doen met een bijpassend abonnement. U kunt bijvoorbeeld kantoor- en privé-uren apart afrekenen. Uw werknemers kunnen zo hun zakelijke toestel de hele dag door gebruiken, zonder dat u betaalt voor de kosten die ze buiten werktijd om maken.

Klik hier voor meer informatie.

Heeft u een ander doel in gedachten, waarvoor u deze nieuwe dienst van ons kan inzetten? In de zorg, de logistiek, of een andere sector? Neem gerust contact met ons op. Wie weet vinden we samen de ideale oplossing!

Posted in Nieuws | Comments Off on Inmote biedt nu ook Sim Only abonnementen

Inmote en Ketosens op Health Tech Event

Op dinsdag 28 januari wordt in Eindhoven het Health Tech Event georganiseerd. Inmote zal op dit evenement een stand hebben, waar u René Heuven persoonlijk kunt spreken. Tijdens het evenement zal Bert van Gool, CTO van DiaDerma en uitvinder van Ketosens, uitleg geven over zijn innovatie. Bert zal diep ingaan op de technische achtergronden van Ketosens. U hebt de gelegenheid om hem vragen te stellen.

U bent van harte welkom op dit evenement. Bent u voornemens te komen, geef dat dan even aan bij René Heuven. Hij kan u introduceren. Wij zien u graag op 28 januari!

Voor meer informatie over het evenement:
http://healthtechevent.com/conference/seminar-2013/

Posted in Nieuws | Comments Off on Inmote en Ketosens op Health Tech Event

Ordina zoekt samenwerking met startups in de zorg

Zes finalisten van de Ordina Innovation Challenge doorlopen een bootcamp bij Ordina en bij startup incubator UtrechtInc.

Vandaag zijn de startups van de Ordina Innovation Challenge bij UtrechtInc gestart met een intensief programma dat helpt om hun zorginnovatie succesvol naar de markt te brengen. De zes finalisten zijn door een ervaren vakjury geselecteerd uit vijftig ingezonden ICT-oplossingen voor de zorg. Stépan Breedveld, CEO Ordina, over de Challenge: ”We zijn buitengewoon vereerd met het grote aantal inschrijvingen en de getoonde belangstelling van de deelnemers. Met het bootcamp gaat de Challenge de volgende fase in en met de juryleden zie ik uit naar de pitches en de samenwerking met de startups.”

De volgende ideeën zijn geselecteerd:

  • CTCUE – Verlaagt de inspanning om proefpersonen te werven voor onderzoeken, door artsen te attenderen op relevante onderzoeken en patiënten die aan gedefinieerde criteria voldoen;
  • Ketosens – Stelt diabetici, topsporters of mensen die op hun voeding letten in staat om op non-invasieve wijze vetverbranding en veranderingen in het metabolisme te meten;
  • Magic Mind – Leert kinderen in hun kracht te komen en fundamentele gedragsveranderingen tot stand te brengen;
  • Personalized Medical Apps (pApp) – “Hoe gaat het met je?” is de meest gestelde vraag in de zorg. pApp verrijkt de dialoog tussen arts en patiënt met data vanuit patiënt-specifieke mobiele apps en sensoren.
  • Self Supporting Elderly – Geeft ouderen weer de regie door het aanreiken van expertadvies op maat en vergroot zo de zelfredzaamheid;
  • What food can do – Voeding kan een medicijn zijn bij gezondheidsklachten. What Food Can Do wordt hét platform waar je persoonlijke en positieve ervaringen met betrekking tot voeding kan delen.

 

”Om de kosten in de zorg terug te dringen, moeten we als maatschappij veranderingen doorvoeren. ICT zal daar een belangrijke bijdrage aan leveren”, aldus Breedveld, “Er zijn ontzettend veel ideeën en mogelijkheden bij startups en wij willen hen helpen deze ideeën succesvol naar de markt en de patiënt te brengen.”

Tijdens het bootcamp doorlopen de finalisten in vier weken een intensief programma om hun concept aan te scherpen. Voor het bootcamp is Ordina de samenwerking aangegaan met bedrijfsincubator UtrechtInc. “De samenwerking tussen Ordina en UtrechtInc creëert een unieke combinatie. Door ICT-expertise, een relevant netwerk en startup-expertise bij elkaar te brengen, krijgen de startups de mogelijkheid hun innovatie daadwerkelijk bij klanten te brengen”, aldus Roel Raatgever, Managing Director UtrechtInc.

Naast UtrechtInc zijn onder andere Economic Board Utrecht, Enviu, Outside Inc en FAQTORi als partners van Ordina betrokken bij het bootcamp. Eerder dit jaar lanceerde Ordina de Ordina Innovation Challenge voor de zorgsector. Dit is een wedstrijd waarin startups hun innovatieve e-health oplossing een vliegende start kunnen geven. Als onderdeel van de wedstrijd biedt Ordina de innovators een podium voor hun baanbrekende idee en helpt het bedrijf hen vooruit om het idee tot realiteit te brengen. De drie beste teams innoveren gedurende een jaar samen met Ordina aan een duurzame e-health oplossing. Ordina stelt deze teams een ontwikkelingsbudget, kennis en haar netwerk in de zorgsector beschikbaar. Hierdoor krijgt het winnende idee een opstap om het uiteindelijke doel, een duurzame verandering in de zorgsector teweeg brengen, te behalen.

Op 30 oktober, tijdens het evenement in het kader van 40-jarig bestaan van Ordina, verzorgen de teams hun finale pitch en selecteert de jury de drie beste teams. Deze teams winnen elk een budget van EUR 50.000 om de innovatie verder te brengen.

Inmote is aanwezig met het concept Ketosens, met als vertegenwoordigers René Heuven en Bart Groothuijze.

Posted in Nieuws | Comments Off on Ordina zoekt samenwerking met startups in de zorg

Inmote is TomTom .connect Partner

Inmote is vanaf heden geregistreerd .connect Partner met TomTom Business Solutions. Het houdt in dat wij zelfstandig software-integraties kunnen ontwikkelen op basis van TomTom Business Solutions-producten. We hebben TomTom-apparatuur in huis waarmee we kunnen testen of de software hier precies zo werkt als op de apparatuur in uw wagenpark.

developer-partner-programme

Inmote is dit partnerschap met name aangegaan voor de touringcarmarkt. Wij gaan bijvoorbeeld oplossingen aanbieden voor touringcars die met Trip Software werken. Samen met een partner uit ons netwerk gaan wij op pad om touringcarhouders de mogelijkheden van onze software te laten zien.

De ontwikkelde software wordt, na uitvoerige tests, bij u op locatie geïnstalleerd. Dit kan gedaan worden door het bedrijf Alysgo, of door een inbouwer van uw voorkeur.

Posted in Nieuws | Comments Off on Inmote is TomTom .connect Partner

Inmote maakt Hellendoorn Rally-app

Inmote ontwikkelt in 2013 de app waarmee de Unica Schutte ICT Hellendoorn Rally te volgen is. De app, die in een nieuw jasje gestoken wordt, toont de belangrijkste informatie omtrent de rally en biedt mogelijkheid tot interactie. De app zal gratis beschikbaar zijn op onder andere iOS en Android.

De Hellendoorn Rally zal naar traditie weer in het derde weekend van september gehouden worden. Gedurende twee dagen, beginnend op vrijdag, worden er eerst proeven bij nacht gereden. Daarna volgen de proeven bij daglicht. De rally wordt verreden in de omgeving van Hellendoorn. Aan het einde van de zaterdagmiddag wordt de winnaar bekendgemaakt.

René Heuven is als inwoner van Luttenberg natuurlijk niet onbekend met de evenementen in en om Hellendoorn. De keuze voor het ontwikkelen van de app was daarom snel gemaakt. Voor Inmote is het een prima opdracht om te werken met een scala aan mobiele platformen. Jonge programmeurs krijgen de mogelijkheid om zich de vaardigheden eigen te maken en hulp te vragen waar nodig. Inmote’s programmeurs zijn over het algemeen van alle markten thuis en werken dagelijks op projectbasis aan complexere projecten. Onderling wordt er veel  gevraagd en overlegd, waardoor problemen die zich voordoen ook zo weer opgelost zijn.

Het team van Inmote ziet uit naar de lancering van deze app!

Posted in Nieuws | Comments Off on Inmote maakt Hellendoorn Rally-app

Vijf jaar Inmote!

Vandaag vieren wij dat Inmote BV vijf jaar geleden werd opgericht. We houden het feestje besloten, maar daarom zeker niet minder uitbundig!

De afgelopen jaren werden gekenmerkt door nieuwe kansen, nieuwe markten, en vooral door groei en ontwikkeling. CEO René Heuven:

“Nog steeds zit er een stijgende lijn in. Dat voelt goed.”

We zagen het niet alleen in het aantal werknemers, of het drukker worden van ons kantoor in Nijverdal. We zagen het voornamelijk in de kennis die we met zijn allen opdeden.

Want, zo is Inmote: altijd bereid om de zaak te onderzoeken, om te pionieren op platformen die nét in de markt zijn. En om daar dan goede producten en diensten voor te ontwikkelen. Of dat nu gaat om klantspecifieke oplossingen, plugins, apps of het porteren van een besturingssysteem. Wij maken het ons eigen – en kijken voor het gemak direct even wat er dan nog méér mee kan.

Voor de volgende jaren hebben we nog heel wat in petto. Nieuwe markten, een nieuwe vestiging… René vertelt u er graag over!

Posted in Nieuws | Comments Off on Vijf jaar Inmote!

Inmote lanceert nieuwe website

Het is niet te missen: de website van Inmote is vernieuwd. Met de gestage groei van ons bedrijf was het hoog tijd voor een nieuwe, frisse aanpak, en een actueel overzicht van ons aanbod. Tegelijkertijd voeren wij ook de Nieuwsbrief in. Wilt u op de hoogte blijven van onze plannen, en als eerste horen of wij ook wat voor uw bedrijf kunnen betekenen? Schrijf u dan direct in!

Posted in Nieuws | Comments Off on Inmote lanceert nieuwe website