Inmote maakt Hellendoorn Rally-app

Inmote ontwikkelt in 2013 de app waarmee de Unica Schutte ICT Hellendoorn Rally te volgen is. De app, die in een nieuw jasje gestoken wordt, toont de belangrijkste informatie omtrent de rally en biedt mogelijkheid tot interactie. De app zal gratis beschikbaar zijn op onder andere iOS en Android.

De Hellendoorn Rally zal naar traditie weer in het derde weekend van september gehouden worden. Gedurende twee dagen, beginnend op vrijdag, worden er eerst proeven bij nacht gereden. Daarna volgen de proeven bij daglicht. De rally wordt verreden in de omgeving van Hellendoorn. Aan het einde van de zaterdagmiddag wordt de winnaar bekendgemaakt.

René Heuven is als inwoner van Luttenberg natuurlijk niet onbekend met de evenementen in en om Hellendoorn. De keuze voor het ontwikkelen van de app was daarom snel gemaakt. Voor Inmote is het een prima opdracht om te werken met een scala aan mobiele platformen. Jonge programmeurs krijgen de mogelijkheid om zich de vaardigheden eigen te maken en hulp te vragen waar nodig. Inmote’s programmeurs zijn over het algemeen van alle markten thuis en werken dagelijks op projectbasis aan complexere projecten. Onderling wordt er veel  gevraagd en overlegd, waardoor problemen die zich voordoen ook zo weer opgelost zijn.

Het team van Inmote ziet uit naar de lancering van deze app!