Over ons

Inmote is een jong en snelgroeiend bedrijf op het gebied van mobiele technologie. We voeren projecten uit voor een breed scala aan mobiele apparaten in de zakelijke markt. Inmote kan zowel software- als hardware-implementaties verzorgen, op projectbasis of in partnerships. Ons hoofdkantoor is gesitueerd in Enschede. Ons tweede kantoor is gelegen in Düsseldorf. We kunnen met trots zeggen dat we een goed team zijn in ontwikkeling, ontwerp en implementatie. Daarbij bevinden we ons op uitstekende locaties om de West-Europese markt te bedienen.

Lees hier meer over de historie van Inmote.

De naam Inmote zegt wat wij zijn: Into mobile technology. We werken onder andere met merken als Intermec, Calamp, TomTom Business Solutions. Onze eigen softwareoplossingen tonen onze diepgaande kennis van VOIP, beveiligd documenten delen, business intelligence en Track & Trace. Innovatie en creativiteit vinden we belangrijk. Daardoor ademen onze producten en diensten veelzijdigheid.

De oplossing

Het is uiteraard mogelijk een standaardoplossing te integreren met uw bestaande systemen, maar we kunnen ook maatwerk voor u programmeren. Ook kunnen onze ontwikkelaars een tijdelijke aanvulling vormen op uw eigen R&D-team.

Aanpakken

Coden zit onze ontwikkelaars in het bloed. We schrijven voor het web in SQL, PHP, Javascript, HTML, CSS, J2EE of Spring; voor mobiel in Java, C++ of Objective C. We zijn op ons gemak met desktop-applicaties voor Linux en Windows, in C# of Qt. Open source, spaghetti-code, low of high level. We weten van aanpakken in complexe projecten. Onze ontwikkelaars houden grip op het project en zorgen voor structuur. Van custom kernels, boot loaders en drivers, tot apps met een sublieme user interface. Wij sluiten software en electronica naadloos op elkaar aan. Dat leidt tot resultaat, zonder omwegen.

Markten

Inmote staat klaar voor veel marktsegmenten, zoals de overheid, transport en logistiek, de zorg, de energiemarkt, het openbaar vervoer, magazijnen en buitendienst en de installatiebranche. We zijn goed geïnformeerd en komen daardoor altijd met een passende, verrassende oplossing voor de uitdaging die u ons biedt.

Zo maken wij het verschil.

Heeft u een uitdagend project? Dan komen we graag met u in gesprek!
Neem direct contact op