Android

Butterfly

Voor het tafeltennismerk Butterfly heeft Inmote Butterfly’s iOS-applicatie geporteerd naar Android. De applicatie bestaat uit schermen met informatie over producten, oefeningen, en een aparte catalogus met artikelen. Per artikel kunnen tekst, plaatjes en filmpjes worden getoond.
De visuele presentatie van de applicatie is volledig XML-gestuurd. De applicatie ondersteunt tien talen, waaronder Engels, Duits en Frans. Bij deze applicatie speelde het begrip scalable UI een grote rol. De schermresoluties van Android-toestellen kunnen behoorlijk uiteenlopen. De oplossing hiervoor lag in het hergebruiken en dynamisch schalen van de bestaande graphics.

Hellendoornrally

De Hellendoornrally is een autorally die verreden wordt rondom Hellendoorn. Inmote levert al twee jaar de mobiele app op iOS en Android. Wij ontwikkelen de deze app met Sencha.

P3

P3 Communications GmbH vroeg om een Android-applicatie voor het verrichten van netwerkmetingen, die overeenkwam met hun reeds bestaande iOS-applicaties voor iPhone en iPad. De uitdaging in dit project lag in het dynamisch weergeven van de user interface. Die kon per toepassing verschillen en diende op veel situaties toegespitst te zijn.

De VerzuimApp

Voor ArboVitale (voorheen AchmeaVitale) ontwikkelde Inmote deze applicatie. De applicatie heeft uitgebreide functionaliteit, welke nauwkeurig met ArboVitale in kaart is gebracht. De applicatie is naderhand gepubliceerd en geüpdated in de Google Playstore. Wij hebben deze applicatie eveneens voor iOS ontwikkeld.