Maatwerk software projecten

Introductie

Inmote is een Nederlandse dienstverlener voor contract research en ontwikkeling van maatwerk software voor mobiel en voor cloud oplossingen.

Wij leveren hoogwaardige oplossingen voor mobiel en cloud inclusief back end integratie, embedded applicaties en het bouwen of modificeren van (medische) devices.

Geboden producten en diensten

We zijn experts in C/C++ en Java. Wij bouwen native mobiele apps voor iOS, Android, Blackberry, HTML5 en Windows Phone (smartphones en tablets). Verdere competenties omvatten:

  1. – Microsoft en J2EE technologie (Spring)
  2. – webdevelopment met PHP/AJAX
  3. – vele soorten databases
  4. – protocollen (VOIP, SIP, BT, WiFi, SyncML, SOAP, HTTPS)
  5. – codecs
  6. – low level development voor het bouwen van
    mobiele, embedded of medische apparaten


Inmote investeert tevens in state-of-the-art technologie zoals artificial intelligence, serious gaming, computer vision, RFID en barcoding.

Unieke aanpak

Wij pogen te excelleren op die plaatsen waar veel uitdagingen en complexiteit heersen. Onze dienstverlening gaat veel verder dan het uitsluitend bouwen van een mobiele applicatie. Wij ontwikkelen complete producten en diensten inclusief de bouw van webapplicaties en de integratie van bestaande kantoor- en/of backend systemen.

Inmote behoedt haar klanten voor de verborgen management gevaren van outsourcing partijen in het buitenland. Ons model bestaat uit een uniek mix van onsite en offsite ontwikkeling met directe interactie tussen u en onze lead developers. Onze aanpak is altijd pragmatisch en in lijn met uw zakelijke doelstellingen.

We kunnen u helpen in alle fasen van de productontwikkeling: van concept tot uitrol. Inmote kan de volledige uitvoering van het project verzorgen waarbij we uitsluitend gebruik maken van personeel uit eigen huis.

We beschikken over software ontwikkelaars en een eigen grafisch/interaction ontwerper. Daarnaast maken we gebruik van een kleine pool van freelancers. Met deze freelancers hebben we jarenlange ervaring en we hebben ons overtuigd van hun vaardigheden, kennis en kunde. Met deze aanpak wordt uw projectrisico geminimaliseerd.

Sectoren

Inmote is actief in de sectoren telecom, automotive, home automation, zorg, ICT beveiliging, de installatie branche, voor woningbouwcorporaties en in transport en logistiek.

Onze klanten hebben een voortdurende behoefte aan het verbeteren van hun producten en diensten door middel van continue innovaties en R&D inspanning.