Track & Trace-oplossingen

Inmote biedt u een ruime keus aan mogelijkheden voor een track & trace-systeem onder het label “BonView Tracker”. BonView Tracker is gebaseerd op Google Maps. Wij hebben verschillende opties voor:

• de hardware
• de SIMkaart
• het track & trace-portaal
• de inbouw van de apparatuur

Van standaard, goedkoop en simpel tot op maat gesneden high-end oplossingen met integratie in bestaande ERP systemen.

We stellen onze oplossingen samen uit terminals van onder andere TomTom Business Solutions, Pointer, Aplicom, HCP, Calamp, Gemalto M2M en Mobile Devices. We bieden ook track & trace aan voor smartphones en tablets.

Tevens verzorgen wij het SIMkaart-abonnement bij een passende provider, alsook het abonnement voor het track & trace-portaal.

Om het compleet te maken verzorgen wij de inbouw, uitbouw en ombouw van apparatuur in het wagenpark via onze eigen technische dienst.

Uiteraard beschikt onze track & trace-oplossing over standaardfunctionaliteit als:

• live volgen van voertuigen
• routes terugkijken
• ritrapport met snelheden
• privé versus zakelijk schakelaar
• rapporten per e-mail (Excel of PDF)

Enkele specialiteiten willen we u niet onthouden. Onze systemen hebben opties voor:

Chauffeursidentificatie

Track & trace-systemen van Aplicom en Pointer ondersteunen Dallas ID-tags voor het identificeren van de chauffeur. Dit is een veelgevraagde optie. Auto’s kunnen gebruikt worden door verschillende medewerkers. In het track & trace-portaal zal altijd duidelijk zijn wie er verantwoordelijk was voor een bepaalde rit.

Navigatie

Navigatie heeft u uiteraard met de producten van TomTom Business Solutions. Maar er zijn meer opties. Inmote heeft een eigen navigatiepakket (“BonView Navigation”) voor Windows (tablets, PDAs, laptops en desktop PC), Android en Linux. Dat betekent dat we navigatie voor u kunnen integreren in een digitale werkbon oplossing of anderzins de navigatie kunnen aanpassen op uw specifieke wensen. Ook de hardware van Pointer en Mobile Devices bieden mogelijk voor navigatie als extra optie.

Plannen en aansturen

Met track & trace weet u altijd waar uw voertuigen zijn. Zaak is natuurlijk dat u de buitendienst ook kunt aansturen. Dit kan uitstekend met “BonView Desktop”. BonView Desktop heeft een planbord. U kunt opdrachten vastleggen voor medewerkers op het planbord. Deze opdrachten kunt u versturen naar een device van TomTom Business Solutions of simpelweg per SMS naar een smartphone of tablet. Daarnaast biedt het track & trace portaal (WEBFLEET van TomTom en ook ons eigen track & trace portaal) de mogelijkheid om berichten te sturen naar het voertuig.

Temperatuurmonitoring

Inmote heeft ervaring met verschillende temperatuursensoren en dataloggers voor het gebruik bij gekoeld transport van levensmiddelen (HACCP). Dataloggers kunnen elke minuut in verschillende compartimenten de temperatuur meten en opslaan. Ze kunnen worden gekoppeld aan mobiele devices, zoals PDA’s van Intermec of een smartphone-gebaseerde digitale werkbon. Zo kunt u met één SIMkaart uw koeltransport op kantoor bewaken. Uiteraard kunt ook een temperatuurmonitoringsysteem installeren op de traditionele wijze met een blackbox en een SIMkaart.

Diefstalbeveiliging van aanhangers

Inmote heeft hardware van Pointer en Calamp met een ingebouwde batterij. Deze batterij gaat tot 3 tot 7 jaar mee als het track & trace-systeem eenmaal per 24 uur een locatie doorstuurt. Deze hardware is bij uitstek geschikt voor het beveiligen van objecten, zoals aanhangers in de bouw.

U kunt ook geofencing toepassen, zodat u automatisch een SMS ontvangt indien de aanhanger buiten een bepaald gebied komt. Alarmering kunt u in- en uitschakelen per SMS. Ook wanneer de aanhanger zich in beweging zet, en het alarm is geactiveerd, zult u een SMS ontvangen.

Uiteraard kunt u ook andere objecten beveiligen met deze oplossing!