Audio finger printing

Inmote bouwt op basis van open source pakket het kernproduct voor een startup met een nieuwe media toepassing. Inmote faciliteert het ontstaan van de startup door een MVP (minimum viable product) te bouwen, waarmee de startup demo’s en pitches kan afleveren bij diverse prospects en investeerders. Inmote verzorgt de bouw en het beheer van de cloud applicatie. In 2 wekelijkse Skype meetings worden mede op basis van het technisch advies en inzicht van Inmote de prioriteiten bepaald voor de ontwikkeling van de
applicatie. De kunstmatige intelligentie maakt gebruik van een LSTM (Long Term Short term Memory) RNN (Recurrent Neural Network) neuraal netwerk. Een RNN netwerk is bij uitstek geschikt voor classificatie problemen (audio, beeld/ of tekstherkenning) Inmote verzorgt ook de tooling om een dergelijk netwerk te kunnen trainen.

Technologie/Keywords

MVP (minimum viable product), startup, prototype, kunstmatige intelligentie (KI/AI), Keras, TensorFlow, Sqlite, NodeJS, React, Python, JavaScript, Linux, cloud, hosting, internet radio, audio fingerprinting, MP3, C#, LSTM, RNN, neurale netwerken.

Maak een afspraak!

15 + 9 =