Referenties

PROJECTEN WAAR WE TROTS OP ZIJN

Inmote staat graag dicht bij haar klanten en werkt samen mee aan baanbrekende multidisciplaire projecten waarbij Inmote een belangrijke bijdrage levert aan het ontwikkelen van de ICT componenten voor deze projecten. Inmote werkt gelijktijdig aan meerdere van dergelijke projecten. Dit bereiken we door de inzet van teams bestaande uit ontwikkelaars, testers en een lead ontwikkelaar.

Secusmart GmbH

Secusmart GmbH

Inmote heeft gedurende een lange periode met meerdere ontwikkelaars een significante bijdrage op meerdere vlakken geleverd aan de groei van Secusmart GmbH. Secusmart ontwikkelt beveiligd bellen en berichtenverkeer voor overheidsinstanties.

read more
Audio finger printing

Audio finger printing

Inmote bouwt op basis van open source het kernproduct voor een startup
met een nieuwe media toepassing. Inmote faciliteert het ontstaan van de startup
door een MVP (minimum viable product) te bouwen, waarmee de startup
demo’s en pitches kan afleveren bij diverse prospects en investeerders.

read more
Bakkerij Holland

Bakkerij Holland

Bakkerij Holland (https://www.bakkerijholland.nl/nl-nl/) is een volledig geautomatiseerde bakkerij met vestigingen in Vriezenveen en Rozendaal. In het familiebedrijf wordt continu gewerkt aan het verbeteren van de ICT processen. Inmote bracht middels een consultancy project het ICT landschap bij Bakkerij Holland in kaart.

read more
VIREP

VIREP

VIREP is een virtual reality systeem voor het behandelen van cliënten met chronische lage rugpijn. VIREP (VIrtual REality in Pain therapy) is een subproject in de context van het INTERREG V “MIND” programma. Het project is een Nederlands-Duitse samenwerking met co-financiering door de Europese Unie.

read more