PARTNERS

 

Inmote werkt nauw samen met verschillende partners om turn key oplossingen te kunnen realiseren. Onze partners leveren deeloplossingen in de vorm van hardware, cloud of software systemen. Inmote innoveert uw bedrijfsproces door deze deeloplossingen te integreren met uw bestaande ICT systemen. Bijvoorbeeld door koppelingen te bouwen met gebruik van APIs aangeboden door de partners.

NEWLAND AUTOID

Bespaar tijd met barcode scanning! 1D of 2D barcode scanning is “data entry on steroids“.

Newland AutoID is gespecialiseerd in handheld computing, barcode scanning en RFID oplossingen.

Deze runner up heeft een zeer compleet product assortiment met robuuste tablets, kiosk devices,
(OEM) scanners en handhelds.

De apparatuur is waterdicht (IP42+) en valbestending (1.8M).

Met de specialistische producten van Newland heeft Inmote een antwoord in huis voor vele integratie en ICT vraagstukken in diverse sectoren.

ROBOCORP

Robocorp is gespecialiseerd in het automatiseren van repeterende taken. Met RPA kunt u muis en toetsenbord simuleren. Taken als data entry worden daardoor overgenomen door robot scripts en nemen u werk uit handen.

 

SENSOLUS

Sensolus is gespecialiseerd in oplossingen voor asset management. Apparatuur, gereedschap, voertuigen en materiaal kunnen worden voorzien van een tracker op batterij. Er wordt gebruik gemaakt van LoRa (low power netwerken), zodat batterijen jaren meegaan zonder dat deze opnieuw geladen hoeven te worden.

Maak een afspraak!

11 + 5 =