OVER ONS
 

Inmote is een afkorting voor “Into Modern Technology”. We willen samen met onze klanten nieuwe producten realiseren of bedrijfsprocessen optimaliseren.

Geloof in het project

Voor ons is belangrijk dat we oprecht geloven in jouw project. Bij de keuze van projecten beoordelen we de mate van realisme (maturity van de innovatie) en in hoeverre de door de klant vooraf gedefinieerde business doelen een goede kans van slagen hebben.

Leren & experimenteren

We geloven in een leven lang leren en experimenteren. Gelukkig is IT is een uit de hand gelopen hobby voor de meeste van onze medewerkers. Vertrouwen geven in de vorm van eigen initiatief en vrijheid voor het zelf inrichten van het project is voor ons belangrijk. Dit bevordert creativiteit.

Fair business en respect

In alles wat we doen staat een eerlijke manier van zaken doen en afspraken vastleggen centraal. Altijd met de hoogste mate van respect voor alle stakeholders.

Onze weg naar de toekomst

Missie Statement

Wij helpen onze klanten bij het oplossen van complexe uitdagende problemen door toepassing van innovatieve ICT technologie (om bedrijfsprocessen te verbeteren of nieuwe markten aan te boren).

Onze visie:

Hoe complexer de uitdaging, hoe leuker wij het vinden. Wij willen in samenwerking met onze klanten IT innovaties naar de markt brengen. We richten ons op bedrijven die vooraan staan in dit proces. Bedrijven die middels vernieuwingen oplossingen willen bieden voor maatschappelijk problemen. Bijvoorbeeld op het gebied van vergrijzing, omschakeling naar schone energie, voedselvoorziening, schoon drinkwater, mobiliteit, grondstoffen schaarste, veiligheid en klimaat. De vraag naar hightech producten neemt wereldwijd toe. Veel eindproducten bevatten ook in toenemende mate (embedded) software. Het gebruik van zgn. “key technologies” is nodig om deze trends gestalte te geven. Inmote speelt hierop in door zich met toekomstige thema’s als hyper automation, virtual reality, internet of things, transparency/traceability, distributed cloud, autonomous things (robotics), blockchain en (AI) security bezig te houden. Met een uitstekende kennis van de meeste gebruikte programmeertalen (top 10 van de Tiobe index) geeft Inmote praktische invulling aan deze thema’s. Inmote werkt samen met klanten mee aan baanbrekende multidisciplaire projecten waarbij Inmote een belangrijke bijdrage levert aan het ontwikkelen van de ICT componenten voor deze projecten. We streven daarbij na een toppartner te worden voor innovators door continu te leren en te verbeteren en zeer goed met elkaar te communiceren.

Winnaar innovatie wedstrijd “Betere Zorg Mijn Idee” (Provincie Flevoland):

Samenwerkingsverband met Digitale Wondzorg waarbij Inmote MedTech tot winnaar werd uitgeroepen van dit innovatie idee. Inmote participeerde in Diaderma en vulde het product DerMonitor van Diaderma – een eigen Linux gebaseerde handheld met camera en laser afstandsmeting voor academische ziekenhuis en onderzoeksinstellingen – aan met een patiënten portaal, MediCall (video consult) en W+ applicaties (documentatie wondfoto’s) op iOS voor gebruik in verpleeghuizen en de thuiszorg.

Voor deze oplossing werden ook een finale plaats en een tweede plaats behaald bij de volgende innovatie-wedstrijden:

  • Startupbootcamp HightechXL in Eindhoven
  • Young Technology Awards Twente

Finalist Ordina Innovation Challenge

In samenwerkingsverband met KetoSense één van de zes finalisten voor deze award en geselecteerd uit ruim 50 inzendingen van ICT oplossingen voor de zorg.
Om de kosten in de zorg terug te dringen, moeten we als maatschappij veranderingen doorvoeren. ICT zal daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Er zijn ontzettend veel ideeën en mogelijkheden bij startups en wij willen hen helpen deze ideeën succesvol naar de markt en de patiënt te brengen.Door ICT-expertise, een relevant netwerk en startup-expertise bij elkaar te brengen, krijgen de startups de mogelijkheid hun innovatie daadwerkelijk bij klanten te brengen.
De oplossing van Inmote/KetoSense stelt diabetici, topsporters of mensen die op hun voeding letten in staat om op non-invasieve wijze vetverbranding en veranderingen in het metabolisme te meten.

 

Ordina zoekt samenwerking met startups in de zorg

 

Waarvoor kun je ons inschakelen?

Vertalen van business doelen naar technologie.

Vertalen van productidee naar technologie

Samen kennis delen

Snel demo’s en/of proof of concepts bouwen

24x7 actief met en voor innovaties

Snel ingewerkt team in complexe projecten

Maak een afspraak!

2 + 11 =